SHOFER (2)
17 ditë
Albanian Smart Distribution KS
Prishtinë
Shofer
Përshkrimi

“ASD KOSOVA SH.P.K” shpall konkurs per :

2 SHOFER

ASD Kosova SH.P.K. është kompani e cila merret me shitjen e lëndës së parë për ëmbëlsira.

ASD Kosova tani është duke i zgjeruar kapacitetet e saja shitëse dhe logjistike dhe për këtë arsye

kërkojmë punëtorë të cilet kanë vullnet dhe ambicje per të punuar dhe të na bashkangjiten ne rrugëtimin tonë drejt rritjes dhe zhvillimit.

Kualifikimet:

 • Niveli i mesëm i edukimit
 • I orientuar drejt shitjes
 • Ambicioz
 • Kreativ
 • Punëtor
 • I besueshëm
 • Vetë-iniciativ
 • Të posedoj patentë shoferë të kategorisë B dhe të ketë pervojë në vozitje
 • Kandidati duhet të jetë i motivuar për të arritur objektivat si dhe duhet të ketë prirje për të shitur
 • Aftesi te mira ne komunikim,shitje dhe negocim
 • T’i njohë terrenet
 • Mosha e preferuar mbi 21-40 vjet

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Hulumtimi i tregut dhe gjetja e klientëve të ri
 • Kujdeset ndaj klientit ekzistues
 • Perfaqeson denjësisht kompaninë tek klientët

Të gjithë të interesuarit te dërgojnë CV-në në email adresen: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731