Kamarier/e, Shankist, Kuzhinier/e, Picamen, Mirëmbajtës, Pastrues/e, Ndihmës Kuzhinier/e
  • /
18 ditë
Restaurant Villa ValBoni
Prishtinë
Gastronomi
Përshkrimi

KONKURS PUNE

RESTAURANT VILLA VALBONI SHPALLE KONKURS PËR PUNË

POZITAT E LIRA:

  • Kamarier/e
  • Shankist
  • Kuzhinier/e
  • Picamen
  • Mirëmbajtës
  • Pastrues/e
  • Ndihmës Kuzhinier/e
  • Recepcionist/e-Social Media Marketing

Çdo aplikant duhet te kete njohuri te mira profesionale dhe te jete i kualifikuar per poziten dë aplikon.

Aplikacionin dorézohet ne e-mail [email protected] , fizikisht ne restaurant ose ne 044/745720.

FALENDEROJMË GJITHE KANDIDATET PËR APLIKIMIN E TYRE.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731