Punëtorë në ndërtim, mirëmbajtje të rrugëve dhe sinjalistikë (10)
2 ditë
RSM COMPANY
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

KONKURS

Kompania RSM Company sh.p.k me seli në Çagllavicë, rr. Dardanët, nr 21, Prishtinë shpall konkurs për pozitat:

  • Punëtorë ne ndertim, mirembajtje te rrugeve dhe sinjalistike - 10 (dhjete) pozita

Kërkesat minimale qe duhen plotesuar:

  • Pervoje pune ne ndertim te rrugeve, kanalizimeve, trotuareve, mirembajtje dhe sinjalizim te rrugeve;
  • Te kete te perfunduar shkollimin e mesem;
  • Te posedoj patenteshoferin e kategorise B.

Pagesa sipas marreveshjes.

Të gjithë të interesuarit për këto pozita, mund te lajmerohen ne numrin e telefonit 045 977750, si dhe ne email-et:[email protected] dhe [email protected] , nga ora 08:00 – 16:00.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731