Specialist i Marketingut Dixhital, Merchandiser, Agjent Shitjesh
 • /
18 ditë
Eurolab Internacional Grup
Prishtinë
Marketing & PR Menaxhment Shitje
Përshkrimi

EUROLAB INTERNACIONAL GRUP ështe një ndër kompanitë pioniere në sektorin e shitjes, distribucionit dhe importit të produkteve ushqimore dhe pijeve në Shqipëri.

Eurolab Kosova, pjese e Eurolab Internacional Grup, ka krijuar eksperience në shitje, distribucion, import/eksport dhe shërbime të tjera (marketing, zhvillim tregu dhe produktesh, veprime operacionale etj).

Sot jemi prezent në 8 tregje të Europës Juglindore: Shqipëri, Kosovë , Mali i Zi, Maqedonia e Veriut, Bosnje-Hercegovinë, Serbi, Slloveni dhe Kroaci, duke e bërë Eurolab një nga partnerët më të besueshëm të markave premium si: Kafe Illy, Peroni, Asahi, Dom Perignon, Moet&Chandon, Craft Masters, Vinium Master, Bella Serata, Welfbrau etj.

Pozicioni: Specialist i Marketingut Dixhital

Lokacioni: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

 • Zhvilloni dhe zbatoni iniciativa të marketingut dixhital në disa kanale, të tilla si media sociale, email, reklama në ekran dhe SEO/SEM.
 • Krijoni dhe mbikëqyrni strategjitë e marketingut dixhital me synimin për të rritur trafikun e faqes në internet, angazhimin e përdoruesve dhe gjenerimin e klientëve të mundshëm.
 • Zhvilloni dhe përmirësoni përmbajtjen e faqes në internet, përmbajtjen e mediave sociale dhe kanale të tjera dixhitale.
 • Përdorni monitorimin dhe analizën e treguesve kryesorë të performancës (KPI) për të vlerësuar në mënyrë efektive performancën e fushatës dhe për të marrë vendime të informuara bazuar në të dhëna.
 • Kryeni kërkime të tregut për të zbuluar tendencat aktuale dhe fushat e mundshme për zgjerim.
 • Angazhohuni në bashkëpunim me ekipe nga departamente të ndryshme për t'u siguruar që planet e marketingut janë në përputhje me qëllimet e përgjithshme të biznesit.
 • Mbani veten të informuar mbi tendencat më aktuale dhe strategjitë optimale në fushën e marketingut dixhital.

Kualifikimet dhe kërkesat:

 • Diplomën e Bachelor-it në Marketing,
 • Ekspertizë e demonstruar si Specialist/e e Marketingut Dixhital ose në një pozicion të ngjashëm
 • Kuptimi gjithëpërfshirës i kanaleve, mjeteve dhe qasjeve të marketingut dixhital.
 • Të aftë në analizimin e të dhënave dhe përdorimin e njohurive për të informuar vendimmarrjen.
 • Të jetë i aftë në komunikim me shkrim dhe verbal.
 • Një individ me imagjinatë me një entuziazëm të fortë për gjenerimin e ideve të reja dhe zgjidhjen e çështjeve komplekse.
 • Aftësi në operimin me efikasitet në një mjedis pune me shpejtësi të lartë dhe në trajtimin efektiv të shumë projekteve në të njëjtën kohë.
 • Aftësi të avancuara në programet dhe mjetet e marketingut dixhital si platformat Google Analytics, Adobe Creative Suite dhe CRM.

 

Pozicioni: Merchandiser

Lokacioni: Prishtinë

Përshkrimi i shkurtër i pozicionit të punës:

 • Promovimi dhe shitja e produkteve sipas rutit të lëvizjes
 • Implementimi i programit dhe aktivitetit sipas standarteve të kompanisë
 • Vendosja dhe vizibiliteti i produkteve nëpër rafte sipas kërkesave të kompanisë dhe standarteve.
 • Monitoritmi dhe analizimi I tregut dhe konkurrencës
 • Krijimi dhe forcimi i marrëdhënieve me klientin dhe Pikave të shitjes
 • Raportimi, përgatit dhe dërgon raporte sipas instruksioneve të menaxherit të linjës
 • Sigurohet për të marrë të dhëna për stokun si dhe për vizibilitetin e produktit
 • Asiston stafin e pikave të shitjes për të zhvilluar biznesin me produktet e kompanisë.

Aftësitë dhe kompetencat

 • Aftësitë të mira komunikimi
 • Dëgjues i mirë
 • Menaxhimi i kohës
 • I orientuar drejt marketingut

Kualifikimet dhe Kërkesat

 • Diplomë Bachelor në biznes, marketing, ekonomik ose në një nga fushat e ngjashme
 • Minimumi 1 vit eksperiencë të mëparshme pune në FMCG (Shitje, merchandaising, marketing)
 • Kuptimi i kërkesave të konsumatorit dhe Dinamikave.
 • Aftësi shumë të mira në shërbim klienti
 • Njohuri të mira të paketës Microsoft Office
 • Aftësi shumë të mira të komunikimit verbal dhe të shkruar
 • Preferohet të ketë njohuri të gjuhës angleze.

 

Pozicioni i punës: Agjent Shitjesh

Lokacioni: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Arritja e Targetit të Shitjes
 • Zhvillimi i tregut sipas routes se percaktuar
 • Prezenca e produktit në treg dhe vizibiliteti ne pikat e shitjes
 • Manaxhimi I marredhenieve me kliente
 • Menaxhimi i Stokut sipas pikave
 • Ruajtja e cilësisë së produktit dhe sherbimit
 • Raportimi mbi ecurine e punes

Kualifikimet dhe Kërkesat

 • Diplomë e Shkollës së Lartë në Ekonomik, Administrim Biznesi apo fusha të tjera të ngjashme.
 • Minimum 3 vjet përvojë në shitje në industrinë FMCG
 • Kuptimi i procesit dhe dinamikës së shitjeve
 • Njohuri të mira në paketën Microsoft Office.
 • Njohuri të një gjuhe të huaj, preferohet anglisht
 • Leje drejtimi kategoria B
 • Të ketë komunikim shumë të mirë verbal dhe me shkrim
 • Të ketë aftësi shumë të mira negociuese

Per aplikim dergoni CV në: [email protected] (ne subject te ceket pozita per te cilen aplikoni).

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731