AGJENT I SHITJES (AMBULANTIV) (2)
19 ditë
HATASHI CORPORATION L.L.C
Gjithë Kosovën
Shitje
Përshkrimi

HATASHI CORPORATION L.L.C shpall konkurs pune për këtë pozitë:

  • AGJENT I SHITJES (AMBULANTIV)(2 Pozita) për gjithë teritorin e Kosovës.

Kriteret:

  • Të ketë përvojë pune në tregun e duhanit,
  • Te njohe punen ne teren,
  • Te kete patent shofer, kategoria B,
  • Te jete i sjellshem dhe komunikative.

Të interesuarit të lajmërohen në e-mail adresën: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731