Praktikant/e në Kontabilitet dhe Taksa (2)
  • /
Skaduar
ATC Kosova
Prishtinë
Financa Kontabilitet Praktikë
Përshkrimi

Praktikant/e

Kontabilitet dhe Taksa

Vendodhja: Prishtinë

ATC Kosova është një firmë kontabiliteti dhe këshillimi me shërbime të plota që ofron shërbime të specializuara në fushën e taksave, kontabilitetit dhe sherbime këshillimore. Në ATC, ne jemi gati tani, për sfidat e së nesërmes.

ATC kërkon 2 praktikant/e me mundësi punësimi për kontabilitet dhe taksa për t'iu bashkuar firmës sonë.

Kualifikimet e nevojshme

  • Diplomë Bachelori në Kontabilitet, Financa, Matematik Fiananciare ose te ngjajshme
  • Preferohet kualifikimi i kontabilitetit në SCAAK, IAAB, IKAF
  • Aftësi të mira ndërpersonale dhe komunikuese
  • Aftësi të mira analitike; të jetë në gjendje të analizojë dhe përpunojë të dhëna; të jetë në gjendje të adresojë detyrat
  • Njohuri të shëndosha të aplikacioneve MS Office (Word, Excel, etj.)
  • I aftë për të punuar në projekte të përbashkëta dhe angazhime komplekse dhe i aftë për të punuar me ndjenjën e urgjencës
  • Është e dëshirueshme njohja e rrjedhshme e gjuhës angleze dhe njohja e gjuhëve të tjera.

Cka mund te prisni nga ne

Gjatë praktikës suaj, do të keni mundësi të thelloni aftësitë dhe njohuritë tuaja analitike

të kontabilitetit, raportimit financiar dhe taksave. Ju do të bashkoheni me ekipin e tonë të ATC Kosova dhe do të keni mundësi të mësoni njohuri te mira në fushën e kontabilitetit, deklarimit te tatimeve si dhe raportimet financiare dhe menaxheriale.

Ju lutemi dërgoni aplikacionin tuaj brenda datës 15 Qershor 2024 në email: [email protected] dhe [email protected] .

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731