Vozitës me kategori B, Vozitës me kategori C
  • /
15 ditë
ROYAL BEVERAGE L.L.C
Gjakovë
Shofer
Përshkrimi

Royal Beverage shpallë konkursë pune për të interesuarit në lokacionin e Gjakovës, për pozitat e punës si vijon:

  1. Vozitës me kategori B për shpërndarje të porosive në terren
  2. Vozitës me kategori C për shpërndarje të porosive në terren-kamion

Kriteret e aplikimit:

  • Kandidatët të kenë njohuri shumë të mira komunikuese,
  • Kandidatët duhet të mos kenë angazhim shtesë në punë të tjera,
  • Kandidatët preferohet të kenë përvojë pune të lëmit të njejtë,
  • Kandidatët duhet mos jenë nën hetime apo të ndjekur penalisht
  • Të posedojnë patentë shofer – kategoria B për furgon dhe C të plotë për kamionë

Ofrojmë:

  • Kontratë të rregulltë pune
  • Punë efikase dhe atraktive

Info shtesë:

Kompania Royal Beverage është kompani prodhuese e pijeve freskuese jo alkoolike të brendit të njohur RC: (Rc Cola, Tropic,Bitter Lemon, Lemon Lime, Exotic dhe Orange); Pijes energjike Red Rain, Ice Tea (Frostea) dhe Ujit me lemon (Royal Water). Kompania operon në tregun vendor më shumë se tre dekada. Kompania operon me lokacion në Gjilan dhe ka depo liferimi në Gjakove dhe Prishtinë.

Të interesuarit luten që më së largu deri më datë 01.07.2024 të dërgojnë CV e tyre në emailin: [email protected]

Në Subject (në email) shënojeni pozitën e punës për të cilën aplikoni dhe bashkangjiteni CV tuaj.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në hapat e radhës të rekrutimit ku dhe do të ceken në detaje më pas detyrat e punës për secilën pozitë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731