Asistente Zyre
4 ditë
IMED SHPK
Prishtinë
Administrate
Përshkrimi

IMED shpk, një ndër shoqëritë me të zhvilluara në tregun farmaceutik shqiptar të distribucionit të medikamenteve.

Kjo kompani operon në tregun e Kosovës prej vitit 2015.

Aktiviteti I tij është I përqëndruar në shitje me shumicë e pakicë të produkteve farmaceutike humane, produkteve veterinare, të pajisjeve mjekësore dhe ato kozmetike.

IMED shpk, kerkon Asistente Zyre per departamentin Yves Rocher me te dhenat si me poshte:

 • Përgatitja e raporteve te ndryshme dhe dokumentave të tjera;
 • Kontakti me dyqanet dhe shitjet ne web;
 • Kontrolle te ndryshme te shitjeve neper dyqane
 • Pergatitje e porosive online
 • Asistence ne pergatitjen e produkteve per liferim
 • Kontakti me klientet ne rrjetet sociale

Kualifikimet

 • Të ketë përfunduar arsimin e mesem;
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhës Angleze;
 • Preferohen kandidate me eksperiencë të ngjashme pune;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punuarit në grup;
 • Të ketë njohuri të mira të Paketës Office.
 • Te kete aftesi koordinuese dhe organizuese;
 • Te kete aftesi te shkelqyera per zgjidhjen e situatave te ndryshme;
 • Të jetë i aftë të punojë nën presion,
 • Të jetë i aftë të zgjidh problemet personalisht,
 • Te kete leje drejtimi ( B)

Duhet t'i permbahet ketyre rregullave:

 • Te kene perkushtim maksimal gjate orarit te punes
 • Te jete i/e komunikueshme me koleget dhe te gatshme ne çdo kohe te japin ndihmen e tyre per nevojat e shoqerise.
 • Te karakterizohen nga ndershmeria,integriteti dhe korrektesia.
 • Te kene aftesi organizative, kreative dhe te ndihmojne ne dhenien e
  ideve te reja.

Te interesuarit te dergojne CV-ne me Foto ne adresen e e-mailin : [email protected]

Nr kontaktues: 049672505

Aplikimet jane te hapura deri me dt. 20 Qershor 2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731