Arkitekt/e
 • 049 909 110
Skaduar
Shield Recruitment & HR SH.P.K
Ndërkombtare
Te tjera
Përshkrimi

Shield Recruitment & HR kërkon Arkitekt/e (1 vend pune) për klientin e saj, kompani e njohur ndërkombëtare në fushën e ndërtimit.

Vendi i punësLome, Togo.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Njohuri të përgjithshme rreth materialit (vetitë fizike dhe mekanike) dhe funksionimi i tij ne kushte extreme klimatike; kalkulimi e sasisë së mermerit për fasadë;
 • Bën analizimin e sistemeve të ndryshme të strukturave mbajtëse të fasadës, kontrollimi i vizatimeve/detaleve teknike të sistemit mbajtës;
 • Bën zgjedhjen adekuate të materialit për hapësira të jashtme;
 • Njohuri të përgjithshme rreth materialit dhe funksionimin i tij në kushte extreme klimatike;
 • Bën analizimin dhe përzgjedhjen adekuate të dyerve të hyrjes; analizimi i detajuar i urave termike dhe materialeve izoluse në perimetrin e kornizës së dritareve;
 • Bën përzgjedhjen e materialit; kalkulimi i materialit të nevojshëm për montim;
 • Bën analizimin e mënyrës së fiksimit varësisht prej materialit (xham, alumin bronz, etj.) kalkulimin e materialit;
 • Përveç detyrave dhe përgjegjësive të cekura performon edhe detyra tjera të kërkuara nga Mbikëqyrësi Direkt;
 • Detyrat dhe përgjegjësitë e lartë shënuara janë indikative.

Kualifikimet:

 • Fakulteti i Arkitekturës;
 • Së paku 3 vite përvojë pune në fushën e arkitekturës;
 • Njohuri pune të programeve (AutoCAD 2D, ArchiCAD 2D & 3D, Microsoft office);
 • Njohja e Gjuhës Angleze dhe Frënge;
 • Aftësi komunikuese dhe bashkëpunim në grupe profesionistesh; në raste specifike gjetja e zgjidhjeve të qendrueshme në aspektin profesional;
 • Aftësi të mira ndërpersonale dhe të punës në ekip;
 • Vetë-motivim dhe gatishmëri për të marrë përgjegjësi;
 • Aftësi të mira organizative;
 • Kualifikimet e lartë shënuar janë indikative.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes Web faqes së Shield Recruitment https://shieldrecruitment.org/ deri me datë 14 Qershor 2024 në ora 16:00.

Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj do të kualifikohet.

Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731