Liferues i mallrave (Kategoria C1) - Prizren
 • +383 (0) 38/733- 377
7 ditë
Kosmonte Foods Sh.P.K
Prishtinë
Shofer
Përshkrimi

Ndërmarrja Importuese dhe Shpërndarëse “Kosmonte Foods Sh.p.k.”, me seli në: Rr. e Antenës, Harilaq, Fushë Kosovë, Tel: +383 (0) 38/733- 377 shpall konkurs për poziten:

Pozita: Liferues i mallrave (Kategoria C1) - Prizren

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Bën pranimin e mallit nga depoisti sipas faturave të mallit;
 • Liferon mallin nëpër pika shitëse në relacionin e caktuar sipas porosive;
 • Mban përgjegjësi për mallin e ngarkuar bazuar në fatura dhe mallin që dorëzon te klienti;
 • Bën barazimin në baza ditore bazuar në fletëngarkesa, fatura dhe deponime;
 • Zbaton me përpikmëri rregullat e komunikacionit dhe mbanë përgjegjësi për mos zbatimin e tyre.

Kualifikimet e kërkuara

 • Shkollimin e mesem;
 • Patent shofer Kategori min. C1;
 • Aftësi të mira të menaxhimit të kohës, planifikimit dhe organizimit të punës;
 • Aftësi të mira komunikuese;
 • Preferohet përvoja e punes si Shofer apo Liferues ,
 • Preferohet të jetë banor në regjionin e Prizrenit.

Kandidatët e interesuar që plotësojnë kushtet sipas pozitës, të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre në posten elektronike: [email protected] .

Në subjekt duhet të shënohet Pozita për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët plotësojnë kushtet e kërkuara për tu bërë antarë ekipi, do të kontaktohen për intervsitë.

Konkursi mbetet i hapur nga data 10/06/2024 deri me 23/06/2024.

Për më tepër informacione rreth Ndërmarrjes Kosmonte Foods, mund të kërkoni në website-in: www.kosmontefoods.com

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731