PUNËTOR NË DEPO
25 ditë
Qeramika Agimi Company
Prishtinë
Depo
Përshkrimi

Agimi Company kërkon punëtorë për poziten:

PUNËTOR NË DEPO

Detyrat dhe pergjegjësitë:

  • Sistemimi/mirembajtja e mallit ne depo.
  • Ngarkim dhe shkarkim te mallit & dërgimi i porosive sipas kerkeses.

Orari i punës: Full time.

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund aplikojnë përmes numrit kontaktues +383 45 611 043 apo duke na vizituar në zyret tona në SHKABAJ.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731