Roje për Shhërbime Themelore të Sigurisë (8)
Skaduar
Henderson Asset Protection LLC
Mitrovicë Obiliq Prishtinë
Sigurim Fizik
Përshkrimi

Henderson Asset Protection LLC

Kompania Henderson Asset Protection LLC shpallë konkurs për pozitat e poshtë cekura:

 1. Roje për Shhërbime Themelore të Sigurisë në qytetet e cekura më poshtë:
 • Prishtinë (5 vende pune)
 • Obiliq (1 vende pune)
 • Mitrovice (2 vende pune)

Kriteriumet e kërkuara për pozitën e lartë cekur janë si më poshtë:

 1. Letërnjoftimi valid (kopje)
 2. Diploma e shkollës së mesme (kopje)
 3. Vërtetimi nga Policia për verifikim të kaluarës kriminale (origjinale – jo më të vjeter se 6 muaj)
 4. Vërtetimi nga Gjykata që nuk jeni nën hetime (origjinale – jo më të vjeter se 6 muaj)
 5. Çertifikaten e Aftësisë së Veprimit- nga Qendra për Punë dhe Mirëqenie Sociale (origjinale – jo më të vjeter se 6 muaj)
 6. Çertifikata Mjekësore per Pune (origjinale – jo më të vjeter se 1 vit), ky dokument kërkohet në procedurat e mëvonshme të regrutimit,
 7. 2 Fotografi (te madhësisë së pasaportës)
 8. Licencën e punës nga Ministria e Punëve të Brendshme MPB (kopje nëse eposedoni)

Kandidatët e interesuar duhet që personalisht të paraqiten në zyrën e Burimeve Njerzore ne adresen: Rr.Ekrem Rexha Nr.27 Laxhja Arberia (ish Dragodan) Prishtinë nga e Hëna deri te Premten (Ditëve të Punës) prej ores 09:00 – 15:30, për informata shtesë mund të kontaktoni në Numrin038/243-958 ose 045/499-675.

Henderson Asset Protection LLC është punëdhënës me mundesi te barabarta per te gjithë dhe ne përputhëshmëri me Ligjine Punes të Kosoves Nr.03/L-212, Neni 8 pika 2.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787