Agjent i shitjes
Skaduar
IMED SHPK
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

KONKURS

“IMED” ShPK shpallë konkurs për pozitën:

 • Agjent i shitjes

Përgjegjësitë:

 • Marketingu, prezantimi dhe shitja e produkteve nëpër barnatore;
 • Të gjeneroj shitje të produkteve dhe të përcjellë ecurinë e shitjeve në vazhdimësi;
 • Hulumtimi i tregut dhe rritja e rrjetit të pikave të shitjes;
 • Të krijoj dhe mbaj kontakte profesioniale me barnatoret;
 • Përgatitja e raporteve në baza të rregullta lidhur me aktivitetet e kryera;
 • Detyra tjera varësisht nga nevojat e firmës.

Kerkesat:

 • Shkolla e mesme në degët mjekësore ose gjimnaz;
 • Edukimi i lartë ne Ekonomi/ Marketing është avantazh;
 • Patentë shoferi kategoria B;
 • Kandidati duhet të ketë aftësi të mira komunikuese dhe negociuese, të jetë i shkathët, fleksibil, komunikativ dhe këmbëngulës në arritjen e qëllimeve të shitjes;
 • Duhet të jetë i vetë-organizuar, të punojë në ekip dhe të ketë iniciativë;
 • Njohuri të punës me kompjuter (MS Office);
 • Eksperienca në këtë lemi është avantazh.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre në e-mail adresën: [email protected] . Kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. Konkursi do të jetë i hapur deri me 30.06.2024.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787