Dizajner/e Grafik
Skaduar
MOTOR&HIDRAULIK SH.P.K
Prishtinë
Dizajn Grafik
Përshkrimi

KONKURS PUNE

PRISHTINË

Titulli i Konkursit: Dizajner/e Grafik ( 1 Pozitë)

Përshkrimi i Punës:

Jemi duke kërkuarnjë dizajner grafiktë talentuar dhe krijues për të bashkuar forcat me ekipin tonë. Kandidati ideal duhet të ketë aftësi të shkëlqyera në dizajn dhe të jetë i aftë të krijojë vizualizime që tërheqin dhe frymëzojnë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Krijimi i dizajneve të ndryshme grafike për marketing, publikime dhe media sociale.
 • Zhvillimi i konceptit vizual për fushata të ndryshme marketingu.
 • Punimi me ekipin për të përmbushur kërkesat dhe për të zhvilluar ide të reja dizajni.
 • Rishikimi dhe modifikimi i dizajneve bazuar në komente dhe sugjerime.
 • Sigurimi që të gjitha materialet e dizajnuara përputhen me identitetin vizual të kompanisë.

Kualifikimet e Kërkuara:

 • Përvojë e mëparshme si dizajner grafik ose në një rol të ngjashëm (e preferuar).
 • Njohuri të shkëlqyera të programeve të dizajnit si Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign, etj.).
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe të punës në grup.
 • Aftësi për të menaxhuar disa projekte njëkohësisht dhe për të përmbushur afatet.

Për të aplikuar për këtë pozitë, ju lutemi të dërgoni:

 1. CV-në tuaj.
 2. Portofolin tuaj me punime të mëparshme (nëse keni).
 3. Një letër motivimi që përshkruan përvojën tuaj (nëse keni)dhe pse jeni i/e interesuar për këtë pozitë.

Aplikimet duhet të dërgohen në [email protected] deri më datën e fundit për aplikim 30.06.2024.

Shënim: Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787