Infermier/e - Gjermani (30)
  • 048621215
2 ditë
Residenz Zehlendorf
Ndërkombtare
Infermieri
Përshkrimi

Vendndodhja: Berlin, Gjermani

Paga: 3.500 - 3.700 Euro bruto në muaj, në varësi të performancës

Kushtet dhe Përfitimet:

Vendbanimi: Ofrohet akomodim i përkohshëm deri në gjetjen e vendbanimit të përhershëm.

Kualifikimet Gjuhësore: Kandidatët duhet të kenë përfunduar kurset e gjuhës gjermane në nivel B1 dhe B2.

Transporti: Bileta e parë e udhëtimit për në Berlin do të mbulohet nga punëdhënësi.

Trajnime Shtesë: Ofrohen kurse shtesë për kujdes intensiv për të përmirësuar dhe zgjeruar aftësitë profesionale të kandidatëve.

Kualifikimet e Kërkuara:

  • Diplomë në infermieri nga një institucion i njohur.
  • Eksperiencë e mëparshme në infermieri është e preferueshme, por jo e domosdoshme.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe ndërpersonale.
  • Aftësi për të punuar në ekip dhe për t'u përshtatur me një mjedis shumëkulturor.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

Ofrimi i kujdesit dhe mbështetjes për pacientët në përputhje me standardet më të larta profesionale.

Mbajtja dhe përditësimi i dokumentacionit mjekësor.

Bashkëpunimi me mjekët dhe stafin tjetër mjekësor për të siguruar trajtim të plotë dhe efektiv për pacientët.

Përmbushja e detyrave të tjera të përcaktuara nga mbikëqyrësit.

Aplikimi:

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të mirëpritur të dërgojnë CV-në e tyre të përditësuar, certifikatat e gjuhës dhe dokumentacionin e tjera përkatës në adresën e email-it [[email protected]] ose permes butonit Apliko këtu: deri më 18.07.2024.

Ky është një mundësi e shkëlqyer për të zhvilluar karrierën tuaj në një nga qytetet më tërheqëse dhe dinamike të Evropës. Aplikoni tani dhe bëhuni pjesë e një ekipi të dedikuar për të bërë një ndryshim në jetën e njerëzve!

Apliko këtu

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787