Asistent/e financiare (2), Instalues Elektrik (5)
 • /
4 ditë
ITE Engineering
Prishtinë
Elektriciste Financa Te tjera
Përshkrimi

Konkurset e Punes per: ITE ENGINEERING KOSOVA SHPK

Pozita : Asistent/e financiare: (2 POZITA)

Detyrat dhe Pergjegjesit

 • Zbaton procedura operative qe lidhen me financa, kontabilitet logjistikë
 • Siguron mirmbajtjen e dokumenteve ne perputhje me kerkesat e kompanisë
 • Barazimi I POS llogarive bankare
 • Organizon mbikqyrë punet e perditshme te zyres
 • Pune tjera profesionale te cilat jane ne kuader te veprimtarise perkatese te departamentit te Financave
 • Te mirmbaje stokun edhe te beje inventaret dhe kontroll cdo punonjesi
 • Pranimi edhe dergimi I e-mailve dhe sms-ve me klient

Kualifikimet:

 • Te kete diplome universitare nga fusha e financave kontabilitetit
 • Te kete minimum 2 vite pervoje ne pozita te ngjashme
 • Njohuri te mira te paketes MS-office
 • Te jete I komunikueshem dhe aftesi bashkepunimi ne grup
 • Njohuri e gjuhes angleze
 • Aftesi per pune ekipore si dhe punen nen presion
 • Te kete njohuri ne programet financiare

Pozita: Instalues Elektrik (5 POZITA)

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Instalime te ndryshme elektrike te tensionit te ulet edhe te mesem
 • Instalime të paneleve elektrike

Kualifikimet:

 • Përvoje pune
 • Patent shoferi (B)
 • Komunikim profesional me kolegët.
 • Aftësi për të kryer detyra në mënyrë profesionale dhe brenda etikës së punës.
 • Aftesi motivuese deleguese dhe menaxhuese.
 • Aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës, planifikimit dhe menaxhimit të burimeve.

Aplikimi mund të bëhet me:
tel: +383 49 809 777
email: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787