Zyrtar/e i/e Lartë i/e Financave
 • /
Skaduar
"Klinika Amerikane" SH.P.K.
Prishtinë
Financa
Përshkrimi

Klinika Amerikane "Dr. Behar Kusari" si një nga Institucionet Shëndetësore Private tashmë të dëshmuara në profesionalizëm, seriozitet dhe mbi të gjitha e njohur me ambiente pune të përshtatshme, të qëndrueshme si dhe e përkushtuar ndaj punonjësve.

Në kuadër të departamentit te Financave dhe Administrates, është në kërkim të një pjesëtar/e për tu bërë pjesë e ekipit duke sjellur një bashkëpunim ekipor në punën e përditshme të qështjeve financiare. Për të mundësuar një mjedis të hapur dhe konkurues, shpall konkurs për:

Zyrtar/e i/e Lartë i/e Financave

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Procedimi i të gjitha dokumenteve kontabël së bashku me ekipin e financave
 • Zhvillimi i strategjive të investimeve në bashkëpunim me Menaxhmentin
 • Interpretimi i analizës financiare
 • Krijimi i raporteve financiare
 • Ndjekja e treguesve kryesorë të performancës (KPIs) për kompaninë
 • Krijimi dhe zbatimi i politikave dhe strategjive financiare
 • Pajtimi dhe auditimi i të dhënave dhe llogarive financiare
 • Ofrimi i shërbimit ndaj klientit dhe këshilla financiare për klientët

Kualifikimet:

 • Pervojë minimumi 5 vite pune në standardet e kontabilitetit dhe në përgatitje financiare
 • Bachelor në financë, kontabilitet, ose fushë përkatëse (e preferueshme)
 • Çertifikim në Standardë të Kontabilitetit (e preferueshme)
 • Njohuri të thella mbi rregulloret financiare dhe proceset e kontabilitetit
 • Aftësi të jashtëzakonshme analitike dhe të menaxhimit të kohës
 • Aftësi të avancuara ne MS Excel
 • Njohuri mbi procedurat financiare dhe të kontabilitetit

Kandidatet duhet të dorezojnë:

 • CV-në e tyre
 • Së paku 2 referenca
 • Letër Motivuese duke inkorporuar përvojat e mira në kontabilitet në pozitat e mëhershme
 • Çertifikata tjera që lidhen me pozitën dhe kualifikemet e kërkuara

Klinika Amerikane "Dr. Behar Kusari" inkurajon të gjithë kandidatët e interesuar të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe dokumentat relevante në: [email protected]

Aplikimi është i hapur deri më:

10/07/2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787