Inxhinier i mekatronikes
 • /
8 ditë
BIZMARK SHPK
Pejë
Inxhinieri
Përshkrimi

Përgjegjësitë Kryesore:

 • Operimi dhe programimi i makinerive CNC, duke përfshirë prerësin me laser për pllaka dhe për profile metalike.
 • Operimi dhe mirëmbajtja e makinës për lakimin e profilave metalike.
 • Programimi dhe mirëmbajtja e robotit për saldim.
 • Optimizimi i proceseve të prodhimit për të rritur efikasitetin dhe reduktuar mbeturinat.
 • Implementimi dhe mirëmbajtja e proceseve të kontrollit të cilësisë për të siguruar saktësinë dhe precizionin e pjesëve të prodhuara.
 • Sigurimi i standardeve të larta të sigurisë në vendin e punës.

Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:

 • Diplomë në Inxhinieri Mekatronike ose një fushë të ngjashme.
 • Përvojë e mëparshme në operimin dhe programimin e makinerive CNC.
 • Njohuri të avancuara në robotikë dhe automatizim, veçanërisht në aplikacionet për saldim.
 • Aftësi për të programuar dhe operuar makineri për lakimin e gypave.
 • Njohuri në shkencën e materialeve dhe vetitë e metaleve të ndryshme.
 • Eksperiencë në implementimin e proceseve të kontrollit të cilësisë.
 • Njohuri të mira të standardeve të sigurisë industriale.

Përfitimet:

 • Pagë konkurruese dhe përfitime të tjera.
 • Mundësi për zhvillim profesional dhe avancim në karrierë.
 • Ambient pune dinamik dhe sfidues.

Nëse jeni të interesuar dhe plotësoni kriteret e mësipërme, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe një letër motivimi në email-in [email protected] deri më 24.07.2024.

Shenim: Aplikimet e hershme kan perparsi, vetem aplikantet e zgjedhur do te ftohen ne interviste.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787