Mirëmbajtëse
  • 038 755 755
Skaduar
IP KOS SHPK
Prishtinë
Mirëmbajtje
Përshkrimi

“ IP-KOS sh.p.k” me numër unik identifikues 81034673 me adresë në Rrugën “ Rr. pennsylvania nr. 41, lagja Marigona Residence – Graçanice, shpall:

K O N K U R S

Titulli i pozitës: Mirëmbajtëse

Lokacioni : Lagja: “Marigona Residence” -Graçanicë

Përshkrimi i pozitës: Bënë pastrimin dhe mirëmbajtjen e higjienës brenda objektit të kompanisë si dhe kryerja e detyrave tjera sipas udhëzimit të mbikëqyrësit

Të interesuarit mundë të aplikojnë duke dërguar CV në e-mail adresën [email protected] . apo në viber +383 49 933 310:

Vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara do të kontaktohen

Konkursi është i hapur deri më dt. 15/07/2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787