Punëtor në Prodhim (5)
  • /
11 ditë
HAPPY SH.P.K
Lipjan
Te tjera
Përshkrimi

Kompania 𝗛𝗮𝗽𝗽𝘆 𝗦𝗵.𝗽.𝗸, e cila merret me prodhimin e letrave të lagura dhe detergjentëve, shpall konkurs pune për pozitën:

Punëtor në Prodhim (5 Pozita)

𝗞𝗿𝗶𝘁𝗲𝗿𝗲𝘁 𝗲 𝗽𝘂𝗻ë𝘀𝗶𝗺𝗶𝘁:

  • Të ketë të kryer shkollën e mesme;
  • Të jetë i gatshëm për pune ekipore;
  • Fleksibil dhe i përgatitur për tu adaptuar me ndrrimet eventuale
  • Përvoja e mëparshme në prodhimin e pallomave të lagura ose në një fushë të ngjashme do të konsiderohet si një avantazh."

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes email-it [email protected]

Apo përmes 📞+383 49 660 833

Vendi: Konjuh, Lipjan

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787