MJESHTËR NË PRODHIM (5), PUNËTOR NË PRODHIM (5), MONTER (5), NDIHMËS MONTER (5)
 • /
4 ditë
SAGEB GROUP
Fushë Kosovë
Te tjera
Përshkrimi

FABRIKA E MOBIJEVE SAGEB GROUP, me adrese Bresje, Fushe Kosove, shpall konkurs per 20 vende te lira pune:

• MJESHTËR NË PRODHIM (5 Pozita),
• PUNËTOR NË PRODHIM (5 Pozita),
• MONTER (5 Pozita),
• NDIHMËS MONTER (5 Pozita)

Detyrat dhe pergjegjesite per PUNETOR NE PRODHIM

 • Shkollimi i mesem i perfunduar,
 • Njohje e materialeve dhe mekanizmave,
 • Eksperience ne prodhim te mobiljeve,
 • Njohje e mire e procesit te gjrryerjes dhe pastrimit.

Detyrat dhe pergjegjesite per MONTER

 • Shkollimi i mesem i perfunduar,
 • Njohje e materialeve dhe mekanizmave,
 • Eksperience ne montim te mobiljeve,
 • Te kete patent shofer.

OFROJME:

 • Kushte te mira te punes,
 • Ambient miqesore,
 • Kontrata pune sipas ligjeve ne fuqi.

MENYRA E APLIKIMIT:
Aplikimet pranohen permes e-mailit: [email protected] , ose permes numrit te telefonit: 049 101 808.

Konkursi eshte i hapur deri me daten: 31 Korrik 2024.

Kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste.

Lokacioni: KETU

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787