Ndihmëse kuzhine (F) (2)
  • +38344991738
13 ditë
Chop Sandwich
Prishtinë
Gastronomi
Përshkrimi

2 x Ndihmëse kuzhine (F)

Chop® është shtëpia e sandwich-ëve luksoz!

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

  • Pergaditja e sandwich-eve dhe ushqimeve ne menu,
  • Detyra të tjera rreth mirëmbajtjes së kuzhines,
  • Pergaditja e mishërave dhe sosave sipas instruksioneve.

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË

  • Përvoja e punës si kuzhinier/e është e domosdoshme,
  • Pervoja e punës në restorante te shpejta është përparsi,
  • Te jete fleksibil me orarin.

Vërejtje:

Pozitat jane të hapura për 2 orare pune.

Aplikimit bashkangjitiani dhe nje foto.

Konkursi qëndron i hapur prej datës 29 Qërshor, 2024 deri më 29 Korrik, 2024

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit 'APLIKO KËTU'

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen

Apliko këtu

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787