Agjent i shitjes
  • /
18 ditë
VBH Kosovo L.L.C.
Drenas
Shitje
Përshkrimi

VBH KOSOVO L.L.C, kerkojme Agjent i shitjes.

Kushtet e punes:

  • Te kete patent shofer Kategoria B, te jete i afte te punoje ne grup dhe te jete komunikativ
  • Ta njohe territorin e Kosoves, si dhe aftesi tjera qe lidhen me vendin e punes kanë përparësi,
  • Përvojë paraprake në lëminë e shitjes dhe prezentimit.

Te interesuarit te lajmerohen fizikisht ne lokalet tona ne Parkun e Biznesi ne Drenas çdo dite pune nga ora 08.00 deri 17.00 apo dërgoni CV-në në E-mail: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787