NJOFTIM PËR OFERTË: FURNIZIM ME PAJISJE PËRPUNIMI TË QUMËSHTIT
  • 044 777 036
3 ditë
IADK
Vushtrri
Te tjera
Përshkrimi

NJOFTIM PËR OFERTË

VUSHTRRI, 04.07.2024

Titulli: FURNIZIM ME PAJISJE PËRPUNIMI TË QUMËSHTIT

Autoriteti kontraktues: INICIATIVA PËR ZHVILLIMIN E BUJQËSISË SË KOSOVËS

(IADK)

Titulli i projektit: “Përmirësimi i mundësive për punësim dhe gjenerim të të ardhurave në zonat rurale në Kosovë”

Donatori: BftW

Numri i projektit: E-KOS-2022-0305

LËNDA E MARRËVESHJES

Furnizimi: Furnizim me pajisje përpunimi të qumështit

Vendi për ekzekutim: Komuna e Drenasit

KUSHTET PËR OPERATORIN EKONOMIK i CILI DËSHIRON TA MARRË TENDERIN

Kushtet e ofertës:

Afati kohorDorëzimi i ofertës duhet të bëhet deri më datën 19.07.2024 ora 16:00

Vendi: Zyra e IADK-së, Fshati Sfaraçak i Ulët nr.11, 42000 Vushtrri

Periudha e vlefshmërisë së tenderit: 90 ditë prej afatit të fundit

Kriteret për dhënien e kontratës:

Tenderi i përgjegjshëm me çmimin më të ulët.

Kërkesa për dosjen e tenderit

Dosja e tenderit mund të kërkohet me shkrim përmes e-mailit nga operatorët ekonomik në autoritetin kontraktues ose direkt në zyrat e IADK-së, më së largu deri më 17.07.2024 ora 16:00

Data e fundit për sqarime 18.07.2024.

Informata: Për më shumë informata, referojuni drejtpërdrejt zyrës së IADK-së, tel: +383 (0) 49 777 059, e-mail: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787