Mjeshtër për ngjyrosje-moler (2), Ndihmës punëtor (1)
  • /
20 ditë
Nasa & B
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Nasa & B, shpall konkurs per pozitat:

Dy mjeshter per ngjyrosje-moler

Nje ndihmes - punetor.

Detyrat dhe pergjegjesite:

  • Te njohe punen e ngjyres, te beje gerryrjen dhe permiresimet e nevojshme para ngjyrosjes
  • Te organzioje punen ne teren dhe te merr pergjegjesi per pune
  • Te zbatoje projektin deri ne realizim.
  • Te punoj ne ekip dhe organzim te puneve.

Kualifikimet:

  • Të ketë njohuri dhe përvojë pune në ngjyrosje
  • Të ketë përvojë pune si mjeshtër dhe ndihmës mjeshter;
  • Të ketë aftësi për të organizuar proceset e punës

Te interesuarit te dergojne CV-ne ne email: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787