Shitëse (5), Kamarier (2), Sanitare (3)
 • 049 670 886
20 ditë
Furra Evropa Prizren
Prizren
Gastronomi Mirëmbajtje Te tjera
Përshkrimi

Furra EVROPA

Konkurs pune: Shitëse (5) , Kamarier (2) , Sanitare (3)

Furra “EVROPA” operon që nga viti 2021 në lagjen Ortakoll, Prizren.
Me një staf prej më shumë se 30 punonjës në pjesën e shitjes dhe prodhimit , kërkon të zgjerohet dhe më tej !

Shitëse (5)

Kualifikimet dhe përgjegjëgjesitë :

 • Mirpritja e klientëve.
 • Pranimi i porosisë së klientit.
 • Përcjellja e porosinë e klientit në arkë.
 • Të ketë njohuri të mirë të gjuhës shqipe ( përparsi kanë gjuhët e huaja si gjuha angleze, turke, boshnjake etj).
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi.
 • Të jetë bashkëpunues me stafin.
 • Të marrë parasyshë rregulloren e pastërtisë.
 • Të jetë fleksibel ne orarin e punës.
 • Preferohet mosha deri 35 vjeçe.
 • Përparesi kanë kandidatët me përvojë pune në furrë.

Kamarier (2)

Kualifikimet dhe pergjegjegjesite :

 • Mirpritja e klientëve.
 • Pranimi dhe dërgimi i porosisë së klientëve.
 • Të mbajë pastër ambientin e punës.
 • Të ketë njohuri të mirë të gjuhës shqipe ( përparsi kanë gjuhët e huaja si gjuha angleze,turke, boshnjake etj ).
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi.
 • Të jetë bashkëpunues me stafin.
 • Të marrë parasyshë rregulloren e pastertisë.
 • Të jetë fleksibel në orarin e punës.
 • Përparësi kanë kandidatët me përvojë pune.

Sanitare (3)

Kualifikimet dhe pergjegjegjesite :.

 • Te ketë njohuri të mirë të gjuhës shqipe.
 • Pastron dhe mirëmbanë hapsirat e punës në prodhim;
 • Pastron dhe mirëmbanë të gjitha pajisjet në hapësirat e punës në prodhim;
 • Pastron dhe mirëmbanë në intervale të persëritura ditore;
 • Bën kërkesa për furnizimin me mjetet e punës dhe aksesorë përcjellës;
 • Detyra të tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi direkt që ndërlidhen me procesin e punës .
 • Të jetë fleksibel ne orarin e punës
 • Preferohet përvojë pune relevante.

Kandidatët të cilët plotësojnë kriteret e lartpërmendura mund të kontaktojnë në numrat e telefonit :

+383 49 225 404

+383 49 670 886

Ose të na vizitojnë në pikën tonë në rrugën Rifat Ukimeri, Ortakoll, Prizren

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787