UDHËHEQËS/E I/E DEPARTAMENTIT TË PROMOCIONIT
19 ditë
Migros Group
Prishtinë
Marketing & PR
Përshkrimi

Migros Group SH.P.K. është kompani lidere që bën distribuimin e brendeve më të njohura botërore. Me zgjerimin e kompanisë, po rritet edhe ekipa jonë punuese dhe dëshirojmë që të na bashkangjiten në rrugëtimin tonë persona ambicioz.

Migros Group SH.P.K shpall konkurs për:

UDHËHEQËS/E I/E DEPARTAMENTIT TË PROMOCIONIT

Përgjegjësitë kryesore:

 • Është përgjegjës për monitorimin e promocionit;
 • Përcjellë aktivitetet konkuruese në treg;
 • Bënë hulumtimin e tregutnë mënyrë që të zhvillojaktivitetet e promocionit;
 • Siguron mbëshetje për ekipëne punës (promocionit);
 • Mbanë evidencë të saktë për ekipën punuese;
 • Raporton në mënyrë të vazhdushme për punën e tij/saj.

Kushtet e përgjithëshme:

 • Shkollim i lartë;
 • Eksperiencë të ngjashme të punës;
 • Njohohës i mirë i terrenit;
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi;
 • Të jetë në gjendjetë punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup;
 • Patent shofer.

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën:

[email protected] .

Tek subjekti te CEKET POZITA për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet ku nuk është cekur pozita janë të pavlefshme. Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e publikimit.

Migros Group

Zona industriale 4, 12000 Prishtinë, Kosovë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787