Menaxher i shitjes
20 ditë
LEXALKO SH.P.K.
Lipjan
Menaxhment Shitje
Përshkrimi

Shoqëria "Lexalko" Sh.p.k. me seli në Lipjan, me numër të regjistrimit të biznesit 70965704, adresa: Rr. Ibrahim Rugova duke u bazuar në dispozitat e nenit 8 të Ligjit të Punës, Ligji Nr.03/L- 212.

K O N K U R S

Për këtë vend pune:

  1. Menaxher I shitjes (Nje Vend)

Kandidatët e interesuar për aplikim duhet ti plotësojnë këto kushte:

Kriteret per kandidate:

- Të ketë perfunduar studimet e larta.

- Eksperience e meparshme pervojë pune.

- Te ketë njohuri te mira te gjuhes angleze.

- Te ketë aftësi shumë të mira komunikuese

- Te jete i sukseseshem ne zgjerimin e games se klienteles dhe ne ndertimin e raporteve me kliente te rinj.

- Paga sipas marrëveshjes

Aplikacionin me CV dhe referenca dorëzohen në këte adresë: ne e-mail adresen: [email protected]

Telefoni Nr: +383 48 770 333

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787