Saldues (5), Punëtor fizik (10), Kranist (1)
  • /
15 ditë
Eurometal
Ferizaj
Te tjera
Përshkrimi

Kompania EUROMETAL SH.P.K shpallë konkurs për punëtor:

1. Saldues - punetor te cilet kane pervoje pune te pakten 2 vjet (5 Pozita),

2. Punetor fizik (10 Pozita),

3. Kranist (1 Pozitë).

Të interesuarit të kontaktojnë në nr. kontaktues 049/42 60 60 & 049/503-333.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787