Agjent-e Tregtar (2)
23 ditë
Bimer Group
Obiliq
Shitje
Përshkrimi

Bimer Group SHPK

Pozita: Agjent-e Tregtar

Numri Pozitave: 2

Kohëzgjatja e konkursit: 08.07.2024-08.08.2024

Dokumentacioni i nevojshëm

 • Të ketë diploma të shkollës së mesme-e domosdoshme
 • Patent Shoferi dhe përvoja në ngasjen e veturës–e domosdoshme
 • Duhet të ketë njohurit bazike të Microsoft Office dhe Internet
 • Njohja e gjuhës Angleze dhe Serbe është përparsi
 • Përsonat me përvoj pune në lami të ngjajshme do të kenë përparsi,(deshmit e punsimit)
 • Duhet të ketë aftësi komunikuese
 • Të jetë i-e afërt me koleget dhe klientet

Detyrat e punës

 • Të realizoj prezentimin dhe shitjen e produkteve kozmetike dhe higjenike në përpikat e shitjes sipas planit të shitjes
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur dhe grupore.
 • Të jetë në gjendje të zhvillojë dhe mirëmbajë strategjitë e shitjes në mënyrë produktive .
 • Të jetë i-e afte për dhënien e ideve dhe planeve që mund të ndikojn për rritjen e shitjeve.
 • Të jetë në gjendje të menaxhojë shitjet dhe të shkruaj raporte për gjendjen e tregut në terenin e tije-saj.
 • Të vlerësojë hulumtimet e klientëve, rrethanat e tregut, të dhënat e konkurrencës dhe implementimin e planit të marketingut me ndryshime ashtu siç është e nevojshme.
 • Të punojë ngushtë dhe të bashkpunojë me menaxhmentin e kompanisë dhe ti mbajë ata të informuar me çdo gjë lidhur me progresin & shitjen.

Lokacioni: Parku I Biznesit Lllazarevë, Obiliq

Email: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787