Asistente të Stomatologjisë (3), Recepsioniste (1)
  • /
23 ditë
Dent Line
Prishtinë
Mjekesi Recepsion
Përshkrimi

Dent Line, shpall konkurs për këto pozita pune:

I. Asistente të Stomatologjisë 3 (Pozita),

II. Recepsioniste (1 Pozitë).

Kriteret për Asistente të Stomatologjisë:

  • Duhet të kenë licensë dhe pervojë pune

Orari i punës: 8 orë.

Të interesuarat për punë të na dërgojnë CV-në në email: [email protected]

Adresa: Muharrem Fejza, Mati 1, Prishtnë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787