Menaxher/e, Zv.Menaxher/e
4 ditë
Emona Center
Lipjan
Menaxhment
Përshkrimi

KONKURS PUNE

POZITA:

1. Menaxher/e (1 pozite)

2. Zv.Menaxher/e (1 pozite)

-LOKACIONI : rr. “Lidhja e Prizrenit” nr.03 LIPJAN

Dokumentet e kërkuara:

♦ Formulari për aplikim;

♦ CV së bashku me dokumentet mbështetëse.

Të interesuarit/at mund të dërgojnë aplikacionet me dokumentet mbështetetëse në adresën e cekur më lartë apo mund të aplikohet direkt ne email adresën në [email protected]

Konkursi është i hapur nga data 09.07.2024 deri më 20.07.2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787