Interpreter/Translator (Serbian/English), ∙IT Assistant (Helpdesk & Support)
  • /
5 ditë
EULEX
Prishtinë
Informatike Te tjera
Përshkrimi

External Local Call for Application 1-2024

Job Opportunities

EULEX Kosovo is inviting qualified candidates to apply for the following vacant position:

∙LS0069 Interpreter/Translator (Serbian/English)
∙IT Assistant (Helpdesk & Support)

EULEX Kosovo is the largest Security and Defence Policy Mission of the European Union. We are looking for professionals who would like to be part of a fast paced and dynamic organization which offers opportunities for personal and professional development.

A detailed overview of the advertised positions, including job descriptions, can be found at the following links:

  1. LS0069 Interpreter/Translator (Serbian/English) (link)
  2. LS0052 IT Assistant (Helpdesk & Support) (link)

To apply, please visit the Online Application Form.

IMPORTANT: Only applications completed through the online application form will be accepted. ​

The deadline for applications is 21 July 2024 at 17:00 Hrs. CET. ​

The Online Application Form will be made unavailable after this deadline.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787