Junior Expert for Coordination of Biological Monitoring, Field and laboratory support staff
  • /
8 ditë
SKAT
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Job Opportunity: Temporary support staff for the Hydrometeorological Institute of Kosovo

Skat Consulting Ltd / IWRM-Kosovo Program invite interested candidates to apply for two Temporary support staff for the Hydro-meteorological Institute of Kosovo for the needs of the Pilot Monitoring Program

1. Junior Expert for Coordination of Biological Monitoring – 1 position

2. Field and laboratory support staff – 1 position

How to Apply:
Submit your application to: [email protected]

Application Deadline:
24 July 2024

For More Information:
Please visit the following link for detailed Terms of Reference: https://iwrm-k.com/public/img/manjakos/261720603634.pdf

Skat Consulting Ltd. encourages applications from all qualified individuals, regardless of gender, nationality, culture, religious and ethnic backgrounds. All applications will be handled confidentially.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787