Zyrtar për Kontabilitet dhe Administratë
 • /
8 ditë
Vitech Shpk
Prishtinë
Administrate Kontabilitet
Përshkrimi

Vitech shpk kërkon të punësojë Zyrtar për Kontabilitet dhe Administratë

Kushtet e pranimit:

 • Të paktën të ketë të përfunduar Fakultetin Ekonomik, Administrim biznesi apo ngjashëm
 • Të ketë përvojë punë minimum 1 vit në kontabilitet, financa dhe aminidrate. Të dëshmohet me dëshmi përkatëse (Trusti pensional, referenca, etj)
 • Të ketë patent shoferi dhe përvoje të mjaftueshme në vozitje
 • Të ketë aftësi për punë në grup dhe shkathtësi në komunikim
 • Të ketë vlera të larta morale dhe etike profesionale

Detyrat e punës:

 • Te mirembaje kontabilitetin e kompanise, deklarimet tatimmore
 • Te mirembaje dokumentacionin per aplikime per tender
 • Mirëmbajtja dhe përgatitja e dokumentacionit të nevojshëm të kompanisë për konkurime në projekte
 • Mbajtja e kontakteve me institucione të ndryshme, marrja e dokumenteve të nevojsme për nevoja të kompanisë nga institucionet respektive.
 • Kontaktimi i klientëve për sqarime të nevojshme
 • Si dhe detyra të tjera sipas kërkesave dhe nevojave të kompanisë.

Ofrojmë pagë solide pas fazës provuese dhe kur është e qartë për kualitetet që ofron në punë!

Konkursi hapur 15 dite nga data e shpalljes!

Orari i punes: E Hene - E Premte (8:30 - 16:30)

Aplikimi bëhet duke dërguar CV në .pdf format, emri i dokumentit duhet të jetë emri.mbiemri.pdf ne e-mail: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787