Mjeshtër i Elektrikës
  • 043929210
14 ditë
A+ electric
1
Full Time
Prishtinë
Banner
Përshkrimi

Mjeshtër i Elektrikës (4)

Kualifikimet dhe aftësitë e nevojshme 

Preferohet shkolla e mesme dhe përvojë pune si elekticist

Aplikoni ne:

Emailin - Aelectricshpk@gmail.com ose në numrin e telefonit: 043929210

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000