Punëtor/e në Administratë
10 ditë
Green Steam
1
Full Time
Prishtinë
Administrate
Banner
Përshkrimi

Mundësi punësimi në Green Steam shpallë konkurs për pozitën administratë.

Detyrat dhe pergjegjësitë:

 • Prezantimi i kompanisë (professional manner)
 • Njohuri/pershkriimet/procedurat e cdo produkti apo shërbimi të kompanis
 • Organizimi dhe perckatimi i terminëve
 • Mbajtja e evidencave rreth punëve ditore
 • Kryerjen e detyrave administrative që mund të i ngarkohen nga menaxhment
 • Përpilimi i raporteve menaxheriale dhe raportimi tek Bordi Menaxhues (Nje here ne muaj)
 • Percjellja e kontratave sipas nevojes per punetoret e rinj dhe aktual si dhe plotesimi i dosjeve te tyre
 • Percjellja e kerkesave per pushime dhe vendimet per punetoret
 • Krijimi dhe mbikqyrja e respektimit të politikave të brendshme të kompanisë
 • Përkushtim dhe kujdes maksimal ndaj stafit, klientëve dhe ne veçanti mjedisit
 • Mirëmban ambientin e punës konform kërkesave të kompanisë

Kushtet:

 • Të ketë shkathtësi të mira komunikuese dhe ndërpersonale.
 • Të ketë patent shofer kategoria B

Për të aplikuar, të interesuarit të dërgojnë CV në adresën elektronike hr@gs-ks.com 

Shpjegim: Forma e pagesës është page fikse. Inkurajohen të aplikojnë studentët apo të sapo diplomuarit.

Sinqerisht,

GreenSteam sh.p.k.

Tagged as: administrate, Administratore, green steam, prishtine

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000