Social Media Manager
10 ditë
Green Steam
1
Full Time
Prishtinë
Social Media
Banner
Përshkrimi

Green Steam, është në kërkim të personave entuziast dhe kreativ për plotësimin e pozitës: Social Media Manager

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Bashkëpunon ngushtë, delegon dhe kordinon planet e veprimit me të gjitha funksionet e marketingut në Green Steam.
 • Komunikon dhe bashkëpunon me portalet dhe mediat.
 • Kujdeset për reputacionin e kompanisë në rrjetet sociale dhe kthimin e përgjigjeve të mesazheve të pranuar;
 • Të menaxhojë dhe të mbikqyre performancën e kampanjave në rjete sociale;
 • Krijon postime në blog, buletine me email (email newsletter), kopje të mediave sociale, infografikë dhe të ngjashme
 • Përcaktimi i objektivave
 • Strategjia e pozicionimit te brendit per targetet e profilizuar
 • Identifikimi i kanaleve të komunikimit
 • Identifikimi i mesazheve promocionale të orientuara te konsumatorët
 • Zhvillimi i planit të veprimit te komunikimit

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Shkollimi bachelor (në proces apo i përfunduar ne fushën e marketingut)
 • Të ketë njohuri fillestare në marketing dhe menaxhim të rrjeteve sociale
 • Njohje të shkëlqyeshme të gjuhës shqipe dhe angleze, në të shkruar dhe të folur
 • Aftësi të larta komunikimi.

Si të aplikoni: Personat e interesuar mund të dërgojnë aplikimin e tyre në formë të CV-së në adresën elektronike: hr@gs-ks.com 

Sinqerisht,

GreenSteam sh.p.k.

Tagged as: green steam, manager, media, prishtine, Social

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000