Punë Praktike me Pagesë – Staf Teknik për Sisteme të Sigurisë (8)
 • +38344528000
9 ditë
Delta Security
1
Full Time
Prishtinë
Banner
Përshkrimi

PUNË PRAKTIKE ME KUSHTE TË MIRA TË PUNËS DHE PAGESË

“MUNDËSI E ARTË PËR AVANCIMIN TUAJ PROFESIONAL”

DELTA SECURITY – Kompani Profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë në Republikën e Kosovës që nga viti 2006,

OFRON PUNË PRAKTIKE PËR:

Pozita:   STAF TEKNIK (PRAKTIKANT) PËR SISTEME TË SIGURISË
Vende të lira pune:      8 POZITA
Vendi i Punës:              PRISHTINË

PËRSHKRIMI I DETYRAVE:

 • Instalim, servisim dhe mirëmbajtje të Sistemeve të Sigurisë, (Sistemit të alarmit dhe kamerave).

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E PËRGJITHSHME QË KËRKOHEN NGA KANDIDATËT:

 • Të ketë njohuri bazike për sisteme elektronike;
 • Te kenë te përfunduar minimalisht shkollën e mesme;
 • Të posedojnë patent shofer, kategoria B;
 • Mos të jetë të dënuar apo ndjekur penalisht.

KUSHTET E PUNËS:

 • Punë praktike me pagesë,
 • Kushte të mira të punës;
 • Mundësi punësimi me kontratë afatgjate;
 • Trajnim dhe certifikim profesional për instalim dhe servisim të sistemeve të sigurisë;
 • Mundësi avansimi profesional dhe në karrierë.

KANDIDATËT E INTERESUAR MUND TË APLIKOJNË:

 1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
 2. Përmes postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz 

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 19.05.2022, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00!

Ju mirëpresim!

Tagged as: Alarme, Delta Security, kamera, montim, prishtine, pune praktike, siguri, Sisteme, Staf Teknik

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000