Neptun
  • +38338766866
Përshkrimi

Rreth Neptun

Neptun është emri i markës së kompanisë Neptun Kosova SH.P.K, e hapur në vitin 2007, e cila është pjesë e Neptun International. Neptun u themelua në vitin 1993 në Shqipëri, për tu zgjeruar në Maqedoni në vitin 1998. Neptun në Kosovë nisi aktivitetin e tij në vitin 2007 në qendrën tregtare në Albi Mall si një dyqan modest, pastaj rrjeti u zgjerua me dyqanet në Fushë Kosovë (që tashmë është dyqani më i madh i pajisjeve elektroshtepiake në Kosovë) ,Prizren, Peje, Ferizaj, Gjilan, Klinë, Suharekë ,Lipjan, Royal Mall në Prishtinë.Neptun është zinxhiri i shitjes me pakicë me një linjë të gjërë të pajisjeve elektronike si: TV / Audio / Video, produkte dhe aksesorë të It-së, Smartphone , Rrobalarëse, Enëlarëse, Frigoriferë, pajisje të vogla elektro-shtëpiake, pajisje të kujdesit personal, aparate për ftohje-ngrohje dhe produkte tjera të komunikimit.

Neptun si lider në treg në vitin 2009 ridizajnon konceptin vizual nësaje të trendeve dhe tendencave të reja, duke I dhënë një pamje tërësisht moderne dyqaneve të tij.

Neptun është përfaqesues ekskluziv i brendeve më të njohura që kanë bërë kthesë të rëndësishme në botën e teknologjisë dhe aktualisht numëron në portofolin e saj brendet si : Beko, Bosch, Whirlpool, Candy, LG, Samsung, Sony, Grundig, Fuego, Philips, Apple, HP, Dell, Lenovo , Asus, Alcatel, Acer, Xiaomi, Tefal, Rowenta. Neptun është lider i tregut për pajsijet elektronike në Kosovë dhe rajon. Neptun vepron në treg si pjesë e BALFIN GROUP një prej grupeve më të më të mëdha e më të suksesshme të biznesit shqiptar.

Misioni

Ne jemi të angazhuar të përmirësojmë standartin e përditshmërisë së konsumatorëve tanë duke ofruar një portfolio të pasur me produkte dhe brende si rrjeti më I madh I pajisjeve elektronike, duke përmirësuar në vazhdimësi nivelin e shërbimeve që ofrojmë dhe vlerave që prezantojmë në treg.

Ne investojmnë në rritjen e qëndrueshme nëpërmjet shërbimit të lartë të klientit, inovacionit që sjellim në treg, cilësisë së produkteve dhe shërbimeve tona.

Vizioni

Të jemi kompania lider në tregun në të cilin operojmë në të gjitha segmentet e tij

Vlerat

Shërbimi: Të pasionuar dhe të angazhuar ndaj klientëve dhe partnerëve me të cilët bashkëpunojmë

Përgjegjësi: të gjejmë zgjidhjen e duhur për çdo situate dhe çdo klient

Integritet në çdo gjë që bëjmë

Mjedis pune të sigurt dhe me mundësi zhvillimi në karierë

Konkurset
Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
6385
137
1444
6134