Shitëse - 2 pozita
  • 045222073
  • bai.center@hotmail.com
16 ditë
Prishtinë
Shitje
Full Time
Banner
Përshkrimi

Kerkojm Shitese  


Addresa : Magjistralja Prishtine-Ferizaj (Afer Udhekryqit te Janjeves) 

Email: bai.center@hotmail.com 

Numrat Kontaktues : 044/630-909      045/222-073 


Lamia: Hidrosanitari 

Detyrat dhe pergjithsite: Prezantimi dhe shitja e produkteve 


Kandidatet duhet te kene aftesi te mira komunikative me klient. 


Mund te aplikoni duke derguar CV ne email,ose te vizitoni zyret tona. Ju faleminderit.