Sigurim
  • 049/748/481
Skaduar
International Security
Prishtinë
Sigurime
Full Time
Përshkrimi

20 Pozita Roje të Sigurimit Fizik ( Sigurim Themelor)

Lokacioni: Prishtinë, Lipjan, Hajvali

Ofrojmë punësim të menjëhershëm.  Avancim në karrierë si dhe kushte të mira të punës. Përparësi kanë personat të cilët janë të licencuar nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Kualifikimet dhe aftësitë që duhet ti kenë kandidatët:

- Të kenë të përfunduar të paktën shkollimin e mesëm;

- Mos të kenë qenë të dënuar apo të ndjekur penalisht;

- Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese;

- Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune prej orës 09:00 - 17:00 në zyret Qëndrore të Kompanisë. Adresa: Rr. "Imzot Nikëprelaj", Ulpianë (afër Fontanës, afër Konvikteve) apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: sigurimiinternational@gmail.com

Afati për aplikim është i hapur deri më datën: 30.04.2022.

Për informata shtesë na kontaktoni:

038-555-006, 049/748/481,

JU MIREPRESIM!

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
4473
126
1143
3658