Team Leader
  • Jo Publik
6 ditë
Solu Group
1
Full Time
Prishtinë
Telekomunikim
Banner
Përshkrimi

Kompania Solu Group hap konkurs për këto pozita:

Team Leader

Kualifikimet:

  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, ndërpersonale dhe përvojë pune në sektorin për shërbim ndaj klientit,
  • Aftësi të mira kompjuterike,
  • Aftësi te mira organizative,
  • Aftësi të punës nën presion.

Ne ofrojmë

  • Pagë konkuruese bazuar ne aftësitë e juaja komunikative,
  • Ambient i mire pune,
  • Trajnime profesionale ne shitje,
  • Zhvillim personal ne shitje, menaxhment dhe marketing,
  • Mundësi për avansim ne karrierë.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në email adresën: solugrouphr@gmail.com 

Ne Subject te ceket pozita per te cilen aplikoni.

Afati i fundit per aplikim: 22.05.2022

Tagged as: Leader, menaxhment, prishtine, Solu Group, Team, telekomunikim

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000