Asistent/e Administrativ/e (5)
 • +386 49 937 807
 • primex.eu@gmail.com
77 ditë
Primex
1
Full Time
Prishtinë
Administratë
Banner
Përshkrimi

Asistent/e Administrativ/e

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Regjistrimi I blerjeve dhe shitjeve në sistem.
 • Krijimi i raporteve te ndryshme sipas kërkesës.
 • Përgjegjës/e për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative.
 • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

Kualifikimet:

 • Preferohet shkollim universitar.
 • Përvojë pune në administrate.
 • Të ketë njohuri në programin Microsoft Office – Excel.
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze (Gjuha Gjermane eshte përparsi)

Pritshmeritë:

 • Të ketë iniciativë dhe dëshirë për të mësuar gjëra të reja.
 • Të jetë i/e gatshëm të bashkëpunoj me ekipin dhe të punoj punë nën presion.
 • Të posedoj aftësi organizative.

Për të interesuarit PRIMEX ofron:

 • Pagë atraktive
 • Kontrate pune afatgjate
 • Mundesi avansimi ne pozite
 • Punë Internacionale (Me kompani te huaja)
 • Staf dinamik

Mënyra e Aplikimit:

 • Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV përmes e-mail adresës: primex.eu@gmail.com

ADRESA: Fushë Kosovë : “Rr. Nëna Terezë”

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !