Adiministrator i Zyrës
  • +38348711103
3 ditë
Mesh COM
1
Full Time
Prishtinë
Administrate
Banner
Përshkrimi

Cka presim nga ju:

- Aplikuesi duhet të shkruaj dhe flas rrjedhshëm gjuhën gjermane.

- Aplikuesi duhet të ketë njohuri dhe aftësi menaxheriale, pasiqë pritet të koordinojë aktivitetet dhe përgjegjësitë e kompanisë.

- Aplikuesi do të menaxhojë imellat, mesazhet, thirrjet, dhe format e tjera të korrespodencës.

- Aplikuesi pritet të menaxhoj projektet, duke përfshirë kalkulimin e kostove, realizimin e ofertave etj.
 

Cka ofrojmë ne:

- Pagë të kënaqshme,

- Sigurim shëndetësor,

- Pagesë 100% të trustit pensional,

- Orar fleksibil,

- Pushim vjetor & mjekësor me pagesë,

- Pije pa pagesë.

 

Dërgoni CV-në tuaj këtu: office@mesh-com.at

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000