Arkitekt/e
 • 049 176 176
 • hr@horecaks.com
77 ditë
HORECA LLC
1
Full Time
Prishtinë
Arkitekturë
Banner
Përshkrimi

HORECA LLC për plotësimin e nevojave të stafit të saj, shpall:

 

                                                KONKURS PUNE

 

Titulli i vendit të punës: Arkitekt/e

Lokacioni: Prishtinë

 

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Aftësi për të përcaktuar qëllimet dhe kërkesat e klientëve me anë të projektit;
 • Matja e hapësirave ne terren;
 • Dizajnimi i produkteve dhe përgatitja e projekteve sipas kërkesave të klientëve;
 • Përgatitja e vizatimeve teknike për montin e paisjeve;
 • Menaxhimin e projekteve të nënkontraktorëve;
 • Planifkimi dhe realizimi i projekteve dhe punëve sipas planeve dinamike;
 • Përgatitja e raporteve ditore, javore dhe mujore për punët e përfunduara.

 

Kualifikimet :

 • Te ketë paraqitje profesionale;
 • Të jetë ne vitin e 3 te fakultetit te Arkitektures ose i/e diplomuar në Arkitekturë;
 • Të ketë aftësi në programet:ArchiCad, AutoCAD , Lumion, 3d MAX, Photoshop dhe Microsoft Office;
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në project;
 • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave;
 • Aftësi në vendimmarrje dhe zgjidhjen e problemeve;
 • Të ketë shkathtësi analitike, planifikuese, organizative dhe mbikëqyrëse.
 • Të ketë  njohuri të gjuhës angleze e domosdoshme .
 • Të ketë patentë shofer, Kategoria B.

 

 

Mënyra e aplikimit!

 

Të interesuarit mund të aplikojnë duke na dërguar CV-në perms e-mailit: hr@horecaks.com

Ju lutem, te “Subject” e shenoni titullin e vendit të punës për të cilin aplikoni

 

Afati i fundit për aplikim është deri më: 20.09.2021

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !