KFC Veternik – Anëtar/e Ekipi dhe Mirëmbajtës/e
  • 0800 21212
3 ditë
KFC Kosova
1
Full Time
Prishtinë
Banner
Përshkrimi


https://kfckosova.com/join-our-team/

work@kfc-ks.com 

Tagged as: Anetar Ekipi, gastronomi, KFC, mirembajtese, pastruese, Pike e re, prishtine, veternik

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000