Recruiter for Canadian Job Market (NO Experience needed)
0 ditë
TeamAdapt
1
Full Time
Prishtinë
Burime Njerëzore
Banner
Përshkrimi

Recruiter for Canadian Job Market (NO Experience needed)         

We're hiring for Recruiter for a Canadian Job Market...

 

NO EXPERIENCE NEEDED

Training Provided, you will be responsible for providing Recruitment services such as sourcing candidates through LinkedIn, contacting them, emailing them, communicating with candidates, review job descriptions, reviewing professional profiles such as Software Engineers, Data Engineers, Product Managers, Engineering Managers, etc

 

You MUST possess:

- Strong verbal and written  English Language

Good to have:

Recruitment experience or Sourcing

Requirements:

- 7.5 hours a day Monday-Friday

- 10.00am to 6pm

- Salary + Commission provided

 

Location: Very close to Bill Clinton Square in Prishtina

 

Send your CV to: artan@gurulink.ca

Apliko për këtë pozitë

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000