Agjent/e në Gjuhën Gjermane dhe Italiane
 • +38349696786
1 ditë
I&M Call
1
Full Time
Prishtinë
Telekomunikim
Banner
Përshkrimi

A jeni të entuziazmuar për të punuar në një mjedis sfidues me ritme të shpejta? A ju pëlqen të krijoni marrëdhënie kontaktuese profesionale me klientët? Nëse po, ju ftojmë të bëheni pjesë e kompanisë tonë.

I&M Call shpall konkurs pune per:

Agjent/e në Gjuhën Gjermane dhe Italiane

Aplikantët nevojitet të plotësojnë këto kushte:

 • Preferohen aftësi të shkëlqyera të shërbimit ndaj klientit dhe përvojë e mëparshme në shitje.
 • Komunikime verbale entuziaste, miqësore dhe profesionale.
 • Përvoja e mëhershme.
 • Të jetë i aftë me internetin, futjen e të dhënave dhe aftësinë për të lëvizur me shpejtësi midis programeve që ne përdorim.
 • Shumë i besueshëm dhe i përpiktë.
 • Aftësia për të perceptuar dhe interpretuar një situatë dhe për të vepruar mbi të në një mënyrë të përshtatshme, të organizuar, të saktë dhe të orientuar drejt detajeve.
 • Të jenë të aftë për punë ekipore dhe individuale.

Ne ju ofrojmë:

 • Page 800-1000 Euro fikse.
 • Trajnim dhe avancim edhe pas kryerjes së trajnimit intenziv.
 • Kushte dhe ambient pune të mrekullueshëm, të përshtatura sipas kërkesave të të punësuarit me përputhje me standardet e përcaktuara me ligj.
 • Pagesë e rregullt në bazë të kontratës së punës.
 • Avancim në bazë të rezultatit në punë.

Na kontaktoni përmes postës elektronike (email) im.call2021@gmail.com ail.com ose përmes numrit të telefonit
+383 43 799 999

Tagged as: agjent, call center, gjuhe gjermane, gjuhe italiane, I&M Call, prishtine, Telemarketing

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000