Menaxher Operacional
 • Jo i definuar
8 ditë
Albi Online
1
Full Time
Prishtinë
Menaxhment
Banner
Përshkrimi

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

“Albi Online” me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj, si rezultat i zgjërimit të aktivitetit afarist, “Albi Online” kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

Menaxher Operacional ( 1 vend pune )

Lokacioni: Albi Mall – Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Menaxhimi i procesit të porosive nga fillimi deri në fund
 • Menaxhimi & mirëmbajtja e depos dhe produkteve
 • Trajtimi i kthimeve dhe ndrrimeve
 • Raportime javore rreth proceseve të logjistikës dhe proceseve të përgjithshme operacionale
 • Menaxhimi i proceseve logjistike me partnerët e jashtëm
 • Planifikim rreth proceseve të reja të depos
 • Menaxhimi i procesit të paketimeve dhe mjeteve të tjera që kanë të bëjnë me depo.

Kualifikimet:

 • Diplomë e shkollës së mesme
 • Të ketë përvojë pune në lëmin përkatëse
 • Shkathtësi të shkëlqyshme komunikimi, kuptimi i nevojave të klientit
 • Aftësi të mira në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme
 • Të jetë energjik, aftësi të punës nën stres
 • Njohja e gjuhës angleze.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur lokacionin dhe pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albionline.com 

Afati i fundit për aplikim është deri me datë 20.05.2022.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Tagged as: albi mall, Albi Online, albicenter, Menaxher operacional, prishtine

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
1188
170
408
100000